www.hundhjalpen.se    Share

BALANA

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Bröst cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Till adoptionsprogrammet:
Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2013 feb
Tik
45
55
56
63
36
Ja
---

2600 kr

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se


2017-05-16
2017-05-16

---
bild-1


Vår vackra Balana hittades i utkanten av staden Cernavoda. Här finns en del slumbebyggelse och de hundar som omhändertas här är oftast i extremt dåligt skick. Så även Balana. Det var nog länge sedan hon fått äta sig mätt - om hon ens någonsin haft denna förmån. Hon var även väldigt smutsig, tovig och hade rinnande ögon. Personalen från hägnen gör regelbundna svängar i det här området - och kommer mycket sällan tillbaka tomhänta. Denna dag fick Balana göra resan till tryggheten, efter att lugnt ha låtit sig infångas. Efter de inledande medicinska procedurerna installerade hon sig stillsamt i sin inhägnad, men har nog aldrig trivts i hägn-miljön då hon med sin lugna framtoning har svårt med den stora mängden hundar och det faktum att det sällan råder riktigt lugn och ro. Balana är en tik som skulle älska att ligga i solen på en svensk gräsmatta - och vintertid lufsa runt lite i egen takt i snön, viftandes på sin lilla svans. Vi hoppas att någon av Hundhjälpens alla vänner ska falla för denna goa tjej och erbjuda henne en trivsammare tillvaro där hon får komma till sin rätt. Balana väntar tålmodigt men önskar få resa snarast, före den värsta sommarhettan sätter in. Här har vi henne!

Balana är oerhört snäll och godmodig, och vill så gärna bli uppmärksammad en stund. Hon njuter när vi kliar henne i den tjocka pälsen och kråmar sig lite lätt. Bland den stora mängden hundar i hägnet är det svårt att få egentid / kvalitetstid, men som besökande kan vi erbjuda henne detta en stund. Balana är en lugn och trygg tik som tillbringar dagarna med att stillsamt strosa runt lite i egna tankar. Hon har definitivt en filosofisk ådra och det är väl det som räddar henne i den lite stressande miljön. Långa stunder kan hon sitta stilla på en gräsplätt och studera det lilla som händer, vem som kommer och går, vilka hundar som får springfnatt och vilka fåglar som sitter i de vackra träden. Hon är god vän med de andra i gruppen men håller sig gärna lite på sidan om och är nöjd med det. Balana har fått träffa några av de katter som bor i hägnet och funnit dem ganska ointressanta. Till vår underbara Balana söker vi nu ett livslångt, varmt välkomnande hem där hon får bli en prinsessa med allt vad det innebär. Balana kan gärna tänka sig bo som ensam hund och därmed få all uppmärksamhet själv, men kan även tänka sig dela hemmet med en trevlig hundkamrat. Hemmet ska ligga i marknivå och ha en egen täppa / trädgård. Livet ska vara lugnt och trivsamt, med mycken samvaro och mys.

Balana är i ordets mening inte handikappad men vi har valt att placera henne i kategorin "särskilda behov". Kring detta diskuterar vi med intresserade hem.


bild-2 bild-3

bild-2 bild-3