Translation

EnglishRomânăItalianoSuomiNorskSvenska

Följ Hundhjälpen

facebook twitter youtube rss

Kategorier

Arkiv

Kontakt M.M.

Email: info@hundhjalpen.se
Telefon (vardagar 12-13): 076-172 23 63
Hundägare ombedes ringa sin kontaktperson!

© Hundhjälpen
Org.nr: 802420-6875

Bilder före och efter del 1

Många hundar kommer till hägnet svårt sjuka eller skadade. Trots mycket begränsade resurser så kan många av dessa hundar räddas av veterinärerna i hägnet.

Puppy
Puppy är en av de svårast skadade valpar som omhändertagits. Tack vare intensivbehandling överlevde han och kommer så småningom att få ett hem genom ett adoptionsprogram.

Axe
Axe var en av de hundar som räddades från en säker död i det kommunala hägnet i staden Giurgio. Han kunde inte stå på sina ben när han togs till Cernavoda. Efter en månads behandling hade han gått upp i vikt och pälsen hade börjat växa ut igen. Axe fick komma till Sverige år 2007 via Hundhjälpen.

axe-fe01                    axe-fe02
tv. Axe på kliniken i Cernavoda   /    th. Axe i Sverige

Elin
Antingen hade Elin blivit slagen i huvudet eller påkörd av en bil. Hennes båda ögon hade skadats mycket allvarligt, men veterinärerna i hägnet lyckades rädda vänster öga. Elin fick komma till Sverige år 2007 via Hundhjälpen.

elin-fe01  elin-fe02        elin-fe03
tv. Elin vid ankomsten till hägnet och efter operationen   /    th. Elin I Sverige

Linus
Mitt under vintern hittades Linus darrande av köld på gatan, full av ohyra. Det var svårt att hålla honom varm i hägnet, men han överlevde vintern och tillfrisknade. Linus fick komma till Sverige år 2007 via Hundhjälpen.

linus-fe01                    linus-fe02
tv. Linus i hägnet   /    th. Linus i Sverige

Niky
Niky hittades med en kedja runt halsen som hade trängt in djupt under huden. Under en lång operation fick de avlägsna kedjan bit för bit. Operationen lyckades och hon kunde räddas. Niky kom till Sverige år 2007 via Hundhjälpen.

niky-fe01                    niky-fe02
tv. Niky anlände till kliniken med en invuxen kedja   /    th. Niky under operationen

niky-fe04                    niky-fe05
tv. Niky efter operationen   /    th. Niky i Sverige

Rico
Rico hittades, tillsammans med 150 andra hundar, i ett hägn i staden Calarasi. Hundarna var magra, sjuka och utan hår på kroppen. Flera hundar var redan döende, men Rico och de andra kunde räddas efter massiva insatser. Rico fick komma till Sverige år 2007 via Hundhjälpen.

rico-fe01                    rico-fe02
tv. Rico när han räddades i Calarasi   /    th. Rico i Sverige

Tilda
Tilda räddades mager och eländig från ett kommunalt hägn i staden Giurgiu. Tilda fick komma till Sverige år 2007 via Hundhjälpen.

tilda-fe01                    tilda-fe02
tv. Tilda när hon kom till kliniken   /    th. Tilda i Sverige

Daniele
Daniele hittades vid järnvägsstationen. Hon hade blivit påkörd av tåget. Hennes ena ben var krossat och svårt infekterat. Daniele amputerades, tillfrisknade och kom år 2006 till Sverige via Hundhjälpen.

daniele-fe01  daniele-fe02                  daniele-fe03
tv. Daniele vid ankomsten till kliniken och efter operationen   /    th. Daniele i Sverige

Evelina
Evelina hittades med en kedja runt halsen som satt så hårt åtdragen så att den hade perforerat luftstrupen. Veterinärerna kunde inte förstå att Evelina fortfarande var vid liv. En månad efter att behandlingen inleddes hade såret redan läkt till stor del, dock var struphuvudet fortfarande synligt. En plastikoperation utfördes på henne och hon tillfriskande därefter helt. Evelina kom till Sverige år 2006 via Hundhjälpen.

evelina-fe01  evelina-fe02                  evelina-fe03
tv. Evelina efter första operationen och sedan efter plastikoperationen   /    th. Evelina i Sverige

Molly
Molly hittades svårt sjuk och undernärd på gatan. Hon togs om hand i hägnet och tillfrisknade. Hon fick komma till Sverige år 2006 via Hundhjälpen.

molly-fe01                    molly-fe02
tv. Molly vid ankomsten till hägnet   /    th. Molly vid ankomsten till Sverige

Simon
Simon hittades sjuk och undernärd på gatan och fick därför vård på kliniken i hägnet. Simon fick komma till Sverige år 2005 via Hundhjälpen.

simon-fe01                    simon-fe02
tv. Simon vid ankomsten till hägnet   /    th. Simon i Sverige

Share