INTRESSEANMÄLAN 

ADOPTION

Fyll i intresseanmälan nedan


Så fantastiskt kul att du vill öppna upp ditt hem för en ny familjemedlem! Första steget i processen är att fylla i formuläret nedan. Vi kommer sedan att kontakta dig så snart vi kan.


Viktigt

  • När du skicka in en ifylld intresseanmälan bekräftar du att du har läst och förstår innebörden av de förpliktelser du har samt våra krav och skyldigheter. Du kan hitta informationen här: Läs Hundhjälpens Krav och Garantier.
  • Att skicka in en ifylld intresseanmälan innebär även ditt godkännande av Hundhjälpens integritetspolicy. Du kan hitta informationen här: Läs Hundhjälpens integritetspolicy
  • Skulle det framkomma att intressenten lämnat oärliga uppgifter har Hundhjälpen rätt att vid varje tillfälle avbryta ansökningsprocessen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
 
Jag samtycker
 
 

“Det stora genombrottet kom när vi en dag lyckades passera förbi en stor, brummande traktor utan att Basco ens ryggade. Han tittade bara lugnt på matte och väntade på sin godis. Han har utvecklats till en superkelig, sprallig, modig hund, som fullkomligt älskar alla sina tuggleksaker, eller att rulla upp sig till en liten boll mellan husse, matte och brorsan. Det känns som att vi alla fyra har hittat helt rätt!”

Bascos nya familj

“Hundhjälpen är för oss en trygg och bra förening. Bra stöd hela vägen, både innan och efter ankomst. Finns alltid stöd att få om så behövs. Skulle tveklöst adoptera via Hundhjälpen igen!”

Olivers nya familj