STÖD OSS

BLI VOLONTÄR

Hundhjälpen

Vill du vara med och rädda liv?

Vi söker alltid nya drivna eldsjälar inom olika kategorier. Att vara volontär är ett givande uppdrag, det innebär ävenatt du får vara med och forma föreningen.

BLI MEDLEM

Hundhjälpen

Din insats räddar liv!

Vill du vara en del av något större och göra verklig skillnad? Bli medlem hos oss och bli en del av vår viktiga insats för att rädda och ge ett varaktigt hem åt hundar som behöver det mest.

DONERA

Hundhjälpen

Sponsra vår
verksamhet!

Vill du hjälpa en hund men inte har möjlighet att adoptera? Du kan alltid vara med och sponsra en hunds resa, bli månadsgivare eller donera saker.

SAMARBETA

Hundhjälpen

Vill du starta ett samarbete med oss?

Är din förening eller ditt företag intresserat av att göra en skillnad och bidra till att rädda liv? Bli en del av vår mission att ge hundar i nöd en andra chans till ett lyckligt och tryggt hem.

TESTAMENTE

Hundhjälpen

Din kärlek lever

vidare

Genom att inkludera Hundhjälpen, som arbetar dedikerat och ideellt för utsatta hundar, i ditt testamente kan du säkerställa att din kärlek och omtanke fortsätter att leva vidare.

BLI FADDER

Hundhjälpen

Hjälp djuren på plats!

Hundhjälpens fadderprogram samlar in donationer som går direkt till hjälpprogrammet på plats. Du kan bli fadder för hundar, katter, hästar och åsnor!

GÅVOGRAM

Hundhjälpen

Visa uppskattning med

ett gåvogram!

Ge en personlig gåva genom att köpa ett gåvogram. Vi har flera olika mallar du kan välja mellan och du har valet att använda en egen bild eller förvald, samt skriva en hälsning till mottagaren.