BLI JOURHEM

Fyll i intresseanmälan nedan


Vad kul att du överväger att bli jourhem! Första steget mot att bli jourhem är att fylla i formuläret nedan. Vi kommer sedan att kontakta dig så snart vi kan.


Viktigt

  • När du skicka in en ifylld intresseanmälan bekräftar du att du har läst och förstår innebörden av de förpliktelser du har samt våra krav och skyldigheter. Du kan hitta informationen här: Läs Hundhjälpens Krav och Garantier.
  • Att skicka in en ifylld intresseanmälan innebär även ditt godkännande av Hundhjälpens integritetspolicy. Du kan hitta informationen här: Läs Hundhjälpens integritetspolicy
  •  Skulle det framkomma att intressenten lämnat oärliga uppgifter har Hundhjälpen rätt att vid varje tillfälle avbryta ansökningsprocessen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
 
Jag samtycker
 
 

“Att vara jourhem till Lunis har varit ett av de bästa besluten vi tagit. Lunis var extremt skärrad och missvårdad när hon kom till oss.
Vi var informerade och beredda på allt arbete som skulle behövas.
Lunis framsteg är otroliga! Vi var nog inte beredda på hur rolig hon skulle vara och hur kul vi skulle ha på vägen. 
Hundhjälpen räddade verkligen livet på henne och vi är så tacksamma för alla uppföljningar med deras fantastiska kontaktpersoner, Vi har fått all hjälp och stöttning som vi har behövt. Hundhjälpen har funnits där för oss oavsett tid på dygnet eller dag.
Vi känner oss otroligt trygga som jourhem !”

Lunis jourhem

“Gia är nog den raraste själen vi träffat. Hon är så mjuk i sättet och går ihop med alla, både djur och människor.
Att vara jourhem till Gia har lärt oss väldigt mycket. Hennes rädslor kring allt nytt i början fick oss att tänka mer så sådant som våra hjärnor sållar bort. Vi lärde oss att lyssna på hunden mer och vikten av att vara lika ödmjuk tillbaka.
Gias har inte bara utvecklats själv utan även utvecklat oss som hundägare. Hon kommer alltid ha en stooor plats i våra hjärtan
!”

Gias jourhem

“Steven var vår allra första jourhund. Det var en väldigt speciell och obeskrivlig resa att följa hans utveckling hela vägen till ett tryggt för-alltid-hem.
Han lämnade många minnen och är anledningen till att vi fortsatt vara jourhem!”

Stevens jourhem